Ladderlift huren Sint-Jans-Molenbeek

Verhuislift huren in 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Wilt u een verhuislift huren in Sint-Jans-Molenbeek? Bij ons kunt u eenvoudig en snel een verhuislift huren voor 1080 Sint-Jans-Molenbeek. Wij zorgen altijd voor goede service zodat we u volledig kunnen ontzorgen, want een verhuizing geeft al genoeg stress.

Ladderlift huren goedkoop Sint-Jans-Molenbeek

Door voor een verhuislift van ons te kiezen bent u altijd verzekerd van een goede verhuizing. Wij hebben goed materiaal waarmee wij uw verhuizing tot een succes maken. Belangrijk om vooraf goed te meten hoeveel ruimte er is. Waar kan de verhuislift staan en hoe kunnen de meubels in de lift gezet worden? Ga ook na hoe groot de opening is waar de spullen doorheen moeten. Zodat u goed voorbereid bent voor een soepele verhuizing. Een verhuislift huren in Sint-Jans-Molenbeek doet u ons!

Geen sprake van tijdsverlies. Bij ons weet u zeker dat er geen sprake is van tijdsverlies. Wij zorgen door het ophalen of afleveren van de professionele lift allereerst voor veel gemak. Wij komen zelf de verhuislift brengen, bedienen deze en nemen hem na de verhuizing weer mee. U hoeft zich dan ook niet te bekommeren om technische aspecten of veiligheid. Daarnaast vragen wij geen borg, wij gaan er namelijk vanuit dat er professioneel te werk wordt gegaan. Daarmee laten we ons vertrouwen in u zien.

TIPS BIJ HUREN VERHUISLIFT SINT-JANS-MOLENBEEK

  • Alle goederen die wieltjes hebben zoals bureaustoelen e.d. dient u zo op het verhuisplateau/bak te plaatsen dat ze er niet van af rollen tijdens het verticale transport.
  • Indien er te veel planken van kasten op elkaar gelegd worden kunnen deze van elkaar afglijden. Het is beter dat de verhuislift een aantal malen vaker op en neer gaat dan dat er schade aan spullen of mensen kan veroorzaken.
  • Kasten kunt u het beste op de rug/achterkant op het plateau schuiven. Op deze manier is de kans op beschadiging het kleinst.
  • Bankstellen kunt u het beste op vlakke kant (achterkant/rug) op het verhuisplateau
    schuiven. Indien de rug van de bank niet vlak is maar een afwijkende vorm heeft,
    dient u de poten/voeten te demonteren,zodat de onderzijde van de bank vlak wordt.
  • Zorg ervoor dat scherpe delen, als schroeven en spijkers, niet over het verhuisplateau schrapen. Aluminium metaal deeltjes kunnen dan vrijkomen en beschadigingen vormen aan uw inboedel. Gebruik daarom een deken bij het plaatsen van deze objecten op de lift.
  • Zorg ervoor dat alles goed ingepakt is. Kleren in koffers of zakken. Klein keuken gerief in dozen. Alle losse spullen in dozen of zakken doen.

RENTA-LIFT Verhuisfirma
Jachtlaan 135
1040 Etterbeek
info@renta-lift.be

0800/37.341
02/319.52.13